Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Investér i dit boligsalg!​

Når tiden kommer til at sælge dit hjem, er en investering i en boligstylist dit bedste våben, hvis du skal skille sig ud fra mængden af 2v’ere til salg.

Konkurrencen på boligmarkedet er hård og hvis din bolig ikke er knivskarp, når du starter salget, kan det være svært at komme hurtigt i mål. Det kan være svært som sælger at møde køberne i øjenhøjde. ‘Her bor jeg da meget pænt, og selvom der er lidt rodet, så må køberne da kunne se forbi det’.

En stylist ved, hvad der skal til af ændringer for at nå dit mål baseret på pris, målgruppe og beliggenhed, så du kommer hurtig(ere) videre i dit liv. Din ejendomsmægler vil selvfølgelig give dig et prisestimat, set i forhold til resten af markedet, men når det er på plads, hvem er så din køber-målgruppe?

Baseret på pris og en typisk ‘køber’ i dit område, vil en boligstylist få et indtryk af, hvordan din bolig skal se ud, for at tiltrække den rigtige køber. Det heler starter med pris og beliggenhed, men der er bestemt også andre faktorer i spil.
Når din boligstylist kommer forbi første gang, vil han eller hun notere sig hvilke områder i dit hjem, der skal fokus på for at vække de rigtige følelser hos din målgruppe.

Boligstylisten vil også komme med forslag til, hvilke forbedringer der skal til for at tiltrække de vigtige købere.

Hvad hvis jeg allerede er flyttet?

Hvis du allerede er flyttet og din bolig står tom, kan det være endnu sværere for køberne at visualisere, hvor meget plads der er. Faktisk fremstår tomme rum mindre end møblerede rum – og ikke omvendt, som de fleste tror. Der er ingen varme og hygge og det eneste køberne kan fokusere på, er småskavankerne på væggene, slidte gulvbrædder og et køkken, som måske ikke er helt nyt. Så snart der kommer lidt møbler/tæpper og hygge ind, har køberne et helt andet fokus. De ser hjemmet som en helhed.

Samtidig inspirerer boligstylingen også køberne, så de kan få en idé om, hvordan deres egne møbler kan stå. Helt kort handler det bare om, hvis køberne ikke kan forestille sig selv at bo i boligen – så køber de den ikke! Og det er nu engang lettere at sælge en hyggelig, moderne og lækkert møbleret bolig end en, som har stået tom og uelsket i flere måneder.

​Hvis du selv har møbler, kan en stylist også hjælpe dig med at sætte dem på den bedst mulige måde, så flowet er rigtigt i rummet og det ser stort og lyst ud. Vi kan også spæde til med dekoration og kunst, så vi får skabt den ‘hjemlige’ stemning.

Det er alfa & omega, at du får de bedste billeder, når din bolig skal repræsenteres på nettet – for er billederne ikke lækre, så har du allerede tabt en del købere på gulvet. En boligstylist vil hjælpe dig med at få det hele til at se fantastisk ud, før fotografen kommer forbi.

"Lad ikke dit hjem ligge stille på markedet – jo længere liggetid – jo mindre interesse. Få din bolig stylet professionelt, så du kan sælge hurtigere til den rigtige pris. Det er en lille investering i det samlede budget."