Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Her er de vigtigste tips til, at få solgt din bolig fra en boligstylist

Når jeg kommer ud til en ny sælger er det første de spørger mig om: “Hvorfor sælger min dejlige bolig ikke? jeg har gjort alt og jeg forstår det ikke”

Åh, det er så frustrerende, når du endelig har besluttet dig for at sætte boligen til salg og den så ikke sælger! Der kommer potentielle købere gennem døren, men ingen bud og intet salg. Den eneste trøst er, at du ikke er alene.

Der er ved at komme gang i boligmarkedet igen, men der er fortsat meget som bare hænger og hænger. Jeg har været boligstylist i 3 år og jeg har hørt masser af hjerteskærende historier.

Og realiteten er desværre – jo længere liggetid, jo mere blotter du dig for lave bud. Som køber er det let at se liggetiden på nettet og derfor er det så vigtigt at du ikke ender i den kategori af ‘boliger, der ligger brak’.

Jeg lytter meget til mine kunder før jeg går i gang med min service – og jeg har lært, at det ofte er en af de følgende 3 grunde til hvorfor dit hus ikke sælger – de er måske åbenlyse, når du læser dem – og alligevel er der mange, som ignorerer dem – og det er dem, jeg vil fange i denne blog.

Din pris er sat for højt

Ja, undskyld hvis jeg knuser dine drømme, men der er bare alt for mange som prissætter efter deres realkreditlån og ikke efter markedet. Det er en kæmpe fejl! Det er så vigtigt, at prisen bliver sat rigtigt fra starten af – for ellers ligger den nemlig bare.


Jo længere den ligger – jo sværere bliver den at sælge. Mange købere vil slet ikke se din bolig, for de fleste sætter et prisloft på deres søgning, der korresponderer med området og hvis du ligger over det – mister du en potentiel køber.


Sørg altid for at få mindst 3 bud fra forskellige ejendomsmæglere, så du har en idé om, hvad du kan sælge for. Se også på andre lignende boliger i dit lokalområde.

Dit hus er dårligt markedsført

Hvis dine billeder ikke sælger din bolig på nettet er slaget næsten tabt på forhånd. Over 90% af alle købere starter deres husjagt på nettet og dit hus skal skille sig ud og drive trafikken direkte til din hoveddør.
Det er en kombination af flere ting, der gør udslaget.

Her er hvad jeg vil foreslå:

  • Ansæt en professionel stylist – der kan give din bolig nyt liv og fortælle dig, hvilke indsatsområder, du skal koncentrere dig om
  • Få taget professionelle billeder i en god kvalitet både inde og ude.
  • Få din stylist til at markedsføre din bolig på blogs, de sociale medier, nyhedsbreve etc.
  • Find en god mægler, som kan se hvor skøn din bolig er

Læs tips til hvad du selv kan gøre her.

Du er ikke (helt) klar til at flytte

Hvis du undrede dig over punkt et og to eller hvis du har ignoreret alle forslag fra din mægler kan problemet reelt være DIG!

Spørg dig selv – er du virkelig klar til at flytte – med alt hvad det indebærer?

Der kan være mange følelser forbundet med din nuværende bolig. Var det her, du voksede op, boede med din elskede, var din mormors hjem eller måske noget helt andet?

Men – hvis det er de ting, som ubevidst afholder dig fra at gå ind i dit salg 100% så er det måske en god idé at se det i øjnene og erkend, at du ikke er klar til at flytte. Tag dit hus af markedet og fjern ’til salg’ skiltet fra plænen.

Men hvis du skal sælge – så find din indre sælger frem og gør dit hus helt salgsklar, så du kan komme i gang med det næste kapitel af dit liv.

Hvad end du beslutter dig for – så held og lykke med det.

og husk at kontakte mig, hvis jeg skal lægge vejen forbi – så du kan få dit hus HELT SOLGT.