Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Undgå, at dit boligsalg går i stå, med råd fra en boligstylist!​

Boligsiden.dk har skrevet en artikel om liggetider – og brugt Vosper boligstyling og interiør som ekspertkilde på boligstylingen.

For de fleste villaer og rækkehuse er salgstiderne ikke skræmmende. Men en fjerdedel af husene hænger i håndbremsen og har lange salgstider, viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk. Læs her, hvad du kan gøre for at få huset solgt.


Når huset skal sælges frygter mange, at Til salg-skiltet begynder at slå rødder ude foran matriklen, mens tålmodigheden og optimismen bliver sat på en hård prøve. For mange går det dog hurtigt og smertefrit at få solgt, men andre oplever stigende desperation, mens huset gror fast på Boligsiden.dk.


”Den hurtigste fjerdedel af alle villaer og rækkehuse bliver i gennemsnit solgt på under en måned. Halvdelen af husene bliver solgt på ca. tre måneder.

Men så er der den langsomste fjerdedel. Her går det virkelig trægt, og det tager i gennemsnit over 500 dage, før der er et salg. De huse, der ligger allerlængst tid, ligger omkring 2.000 dage, dvs. over 5 år”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk


Har du et hus, der ikke rigtig rykker på boligmarkedet, er det måske på tide at kaste et kritisk blik på dit hjem.

Match indretningen med husets pris

Dine møbler og indretning skal afspejle prisen på ejendommen. Gamle slidte møbler kan virke devaluerende for et dyrt hjem. Hvis du fx har en slidt sofa, og du ikke vil købe en ny før du flytter, så overvej at leje en. Det sender et signal om eksklusivitet. Det samme gælder for tæpper, spisestole osv.

Kend din målgruppe

Købernes livstil varierer alt efter hvor du bor. Hvis du bor i en forstad vil det fx kunne betale sig at lave kontoret om til et gæste- / børneværelse. Hvorimod et ekstra kontor kan være en afgørende salgsfaktor midt i København. Det er vigtigt at kende din målgruppe og dens værdier.

Drop de stærke farver

Selvom farver er vidunderlige, kan de være en hæmsko i salgsøjemed. Især på væggene. Hvis du er meget glad for farver så begræns det til puder, plaider og pyntegenstande. Sørg dog for at hold dem i samme farveskala, så du bibeholder en balance og harmoni i hjemmet. Neutrale farver på vægge og gulve er bestemt at foretrække, da det gør det lettest for køber at se objektivt på boligen.

Ryd ud i møblerne

Tænk på, at det skal være let at bevæge sig rundt i huset. Møbler må ikke stå for tæt på døråbninger, det gør ubevidst rummene mindre. Det samme gælder for udsyn. Der skal altid være frit udsyn til ejendommens bedste sider, så som udsigten over haven, pejsen, det lækre køkken osv. I det hele taget må der aldrig være for mange møbler i et rum.