Skip to main content

Indretning af stue

​Indretning af stue kan være en udfordrende opgave, da rummet ofte fungerer som hjertet i hjemmet. Uanset om du har en stor eller lille stue, kan du opnå en harmonisk og funktionel indretning med de rette ideer og planlægning.

Hvis du har en aflang stue, kan du overveje at opdele rummet i mindre zoner med fx en sofa og lænestole, som skaber en hyggelig atmosfære. Placeringen af møblerne kan også spille en vigtig rolle i indretningen af en aflang stue, da det kan påvirke pladsen i rummet.

​Indretning af en lille stue kan kræve en mere minimalistisk tilgang til indretning, hvor du kun inkluderer de nødvendige møbler og holder farverne neutrale for at undgå at rummet virker overfyldt. Opbevaringsmuligheder kan også være en god idé for at maksimere pladsen i rummet.

Indretning af en stue med store vinduer kan være en fordel, da det giver masser af naturligt lys. Du kan overveje at placere møblerne, så de udnytter udsigten og skaber en følelse af sammenhæng mellem indendørs og udendørs. Tænk også på belysningen om aftenen, så rummet stadig føles hyggeligt.

Der er mange ideer til indretning af en stue, og det kan være svært at finde den rette balance mellem funktion og æstetik. En god tommelfingerregel er at vælge møbler og dekorationer, som passer til din personlige stil og samtidig skaber en følelse af sammenhæng i rummet.

Du kan finde meget mere inspiration og ideer til indretning af stuen i vores guide til indretning af stuen.

Udforsk Vosper’s online webshop hvor vi sælger ud af møbler, som er blevet brugt til tidligere boligstylinger. Vær med til at give møblerne et nyt liv.