Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Skal dit badeværelse være mere luksuriøst?

Jeg er sikker på, at du elsker din lejlighed med alt der hører med – måske med undtagelsen af det lille badeværelse. Det kan være svært at se, hvordan det nogen sinde skal komme til at ligne de skønne rum, man ser i Bo Bedre Magasinerne.

​Det positive er selvfølgelig, at det ikke behøver at koste en formue at opfriske et så lille rum. Her er et par hurtige tips, som forhåbentlig kan få gang i inspirationen:

​​​

Start med et farvevalg

Den gamle regel siger, at mørke faver lukker rummet og gør det mindre – men jeg siger – blæs på alle reglerne og gør noget nyt! Tænk på, at alle badeværelser i Københavnske lejligheder minder så meget om hinanden – vil det ikke være skønt at skille sig ud med en mørk farve? Jeg synes, at det er SÅ flot!

Og hvis du synes, at det bliver for meget på alle væggene, er det også flot med en endevæg med sorte metro-fliser.

​Opbevaring er et andet problem på små badeværelser. Det kan godt virke lidt bastant med lukkede skabe. Hylder virker lettere – men du behøver ikke at bruge de traditionelle Ikea-hylder. Skab dine egne. Som f. eks. disse gamle vinkasser her – eller et gammelt skab.

Hvis der er bordplads på badeværelset, kan du lige få de sidste ting på plads, så du føler dig i zen. Det hygger nemlig så meget.

Her er lidt idéer til bordpladen:

  • Glas med små sæber, lys etc​
  • Kurve med håndklæder
  • Bakker med lys

Der er masser af muligheder – og det er de sidste detaljer, der gør hele forskellen.