Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Ring til en boligstylist før du siger ja til en prisreducering!​

I sidste uge blev jeg kontaktet af en sælger, som havde et hus til salg i Nordsjælland. Han boede der ikke længere men boligen var fortsat delvis møbleret.

Den havde stået til salg siden efteråret uden den store interesse. Nu foreslå mægleren (meget forudsigeligt) at han skal reducere prisen. MED 500.000 KR!!!! Bare lige sådan! Som om det ikke er rigtige penge, vi taler om. Han spurgte, om der ikke var andre alternativer? Det var der ikke siger Hr. mægler. Hmmm, nu begyndte sælger at kigge lidt på nettet og han fandt Vosper boligstyling og interiør.

Jeg så på prisen – og nej – jeg er ikke ejendomsmægler, men med et blik kunne jeg se, at hans kvm-pris lå over 1000 kr lavere end gennemsnittet i hans område. Ja, boligen var lidt slidt, men man kan immervæk lave mange ting i en bolig for 500.000 kr – og vi behøver slet ikke at bruge så mange penge.

Nu vil jeg style boligen. Dvs. lave de essentielle ting, jeg føler boligen trænger til. Supplere med møbler, genskabe den charme og varme, som boligen havde, dengang familien boede der og lur mig, om vi ikke kan få en køber til at se idéen med det hus igen?

Her er et par vigtige grunde:

  • En boligstylist er upartisk – jeg har ingen aktier i noget – ingen deadline der skal overholdes (som kan føre til en panik prisreducering) Og der er mange fordele ved at være upartisk – jeg siger, hvad jeg mener, der skal til for at få boligen helt solgt. Det er nemlig det, jeg bliver betalt for.Jeg gennemgår hele din bolig og påpeger alle de småting, som du ikke har set i flere år.
  • I sidste ende handler det om kroner og ører. Du (som sælger) vil ikke høre, at du skal reducere prisen med flere hundrede tusind kroner, uden at have et alternativ. Hvis prisen er sat korrekt fra starten af, er det penge lige ud af lommen.Prisen for en fuld boligstyling er under 20.000 kr – og er derfor væsentligt billigere end en prisreducering.
  • Når en bolig ligger stille på markedet er det som oftest (medmindre den er meget dyr) ikke prisen, der skræmmer køberne væk. Det er indretningen/ væggene / køkkenet / manglen på charme osv osv. Dvs – ting INDENI huset – ting, du kan gøre noget ved – og du kan immervæk gøre meget for 500.000 kr!!! Selv 100.000 kr kan gøre en kæmpe forskel. Du kan udskifte køkkenlåger, male lofterne, fjerne en væg og få boligen stylet. Er det ikke det værd?
    Hvad vil en køber tænke, når de kommer forbi din bolig i virkeligheden eller på nettet?


Du fanger købernes interesse med et velplejet og varmt hus, samtidig med at du fjerner deres ‘undskyldning’ for at komme med lave bud.