Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Få en boligstyling inden salg!​

Når det er tid til at sælge din bolig, kan den rigtige boligstylist gøre processen lettere og stressfri for dig og din familie. Hvis du er usikker på, om en stylist er noget for dig, så læs mine 6 tegn på, hvornår det er på tide at tage telefonen og ringe efter en professionel boligstylist.

Du har dårlig nok tid til alle de daglige opgaver.

Hvis du allerede nu er ved at drukne i oprydning, arbejde og familieliv er det en god idé at få lidt hjælp. Det kan nemlig godt være krævende at få hele hjemmet til at spille, når du ikke har tid til at give det din fulde opmærksomhed. Det vil en boligstylist kunne og det betyder, at dit hjem bliver helt færdigt og klar til salg hurtigere = mindre liggetid.​

Du aner ikke, at du kan leje møbler

Hvis dine egne møbler ikke afspejler prisen, du ønsker for dit hus, kan det være en god idé at leje enkelte møbler mens huset er til salg. En god stylist vil sagtens kunne finde møbler, kunst og dekoration, som passer ind i din eksisterende stil der vil skabe den visuelle interesse hos køberne.​

​​

Stilleben, reglen om 3 og farvegentagelser er terminologier, som ikke siger dig noget

Jobbet som boligstylist handler om at få din køber til at forelske sig i din bolig. Det gøres med de rigtige farvegentagelser, dekorationsteknikker, møbellayout og alt det andet, som fænger køberne. Hvis du ikke har øje for detaljerne, så ring efter en boligstylist.

Du aner intet om din målgruppe

At style dit hjem uden øje for din målgruppe, er som at køre bil uden at kende din destination. Du farer simpelthen vild. Du skal kende din køber, når du gør dit hjem klar til salg. Det er absolut altafgørende! En god boligstylist vil tale med din mægler omkring din målgruppe og style boligen derefter. Samtidig ved de, hvad den seneste trend er og hvordan den passer ind i din stil.

​Du hænger fast på markedet mens naboens hus sælger!

Hvis boligerne omkring dig sælger, men du ikke har nok trafik gennem døren er det tid til at se kritisk på din bolig og evt. ringe til en boligstylist. Hussalg er i bund og grund en skønhedskonkurrence – det der er smukkest sælger først (alt andet lige) En boligstylist vil give dit hjem kant, som vil skille sig ud fra konkurrencen.

Du kan ikke li’ at administrere håndværkere

Din boligstylist har adgang til malere, flyttemænd, opmagasinering, elektrikere, vvs’er og så videre – og tit og ofte kan de tilbyde bedre priser. Det kan være tidskrævende at følge op på deadlines, og har du ikke tiden, så ring til en boligstylist.


Mange hussælgere forstår ikke, at en boligstylist er din højre hånd, når du skal sælge. Det er en investering i dit salg og en service, der kan spare dig for mange måneders unødvendig liggetid på din bolig.​