Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Nu er hele huset klar til salg!​

Når tiden kommer til at sælge dit hjem, er en investering i en boligstylist dit bedste våben, hvis du skal skille sig ud fra mængden af 2v’ere til salg.

Da sælger ringede til mig fortalte hun mig, at hun aldrig brugte dette smukke rum. Hun kunne ikke se potentialet i værelset, så det blev primært brugt som opbevaring. Ejendomsmægleren anbefalede hende at ringe til en boligstylist.


For at tiltrække den rigtige køber er det vigtigt, at hele huset går op i en højere enhed og er i harmoni. Især med et stort rum som dette – for hvis sælger ikke kan sælge rummet, er der en stor risiko, at køber ikke kan lægger et bud ind.


Det er et fantastisk rum med masser af lys og højt til loftet. Sælger udskiftede det triste tæppe med et lækkert trægulv og jeg gik på opdagelse i resten af huset. Jeg fandt møbler, tæpper, puder og pynteting, som jeg brugte i min styling. Rummet er nu et moderne ‘herreværelse’/spillerum.

Se før- og efterbillederne her: