Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

​Jeg vil hygge, vil jeg!

Jeg ved ikke, hvordan du kommer igennem den mørke tid – men jeg agter at pakke mit hjem ind i lækre ting.

Jeg faldt helt tilfældigt over Nordhjem i dag og sikke en oase af hygge. Jeg er konstant på udkig efter nye tendenser og ‘must haves’ til mine kunder (og mig selv) og jeg er VILD med Nordhjem! I år handler alting om at bringe naturen indenfor. Bark, træ, papir, pels, ædelmetaller (især bronze). Som f.eks disse fade – de vil pynte på ethvert stuebord

Her er min hitliste, når det kommer til julepynten. Jeg er lidt træt af plastiknisser, nu skal jeg have julepynt, som pynter helt ind i januar

Men – der er nu også dejligt at lave noget selv: Jeg bor selv på landet og elsker de flotte farver på bladene i øjeblikket. Har du også lyst til at samle dem sammen og tage dem med indenfor? Det er så nemt at behandle bladene, så de beholder de skønne farver: Saml dem sammen.

Læg et viskestykke på bordet med et stykke poly papir på (det som slagterne bruger til kød). Spred bladene ud ovenpå, men pas på at de ikke overlapper. Slut af med et nyt stykke poly papir og stryg det hele. Voksen trænger ind i bladene og bevarer dem.​