Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Boligstylist der skaber hygge og varme i boligen

Styling af boliger for private, boligselskaber og ejendomsmæglere

Hos Vosper boligstyling og interiør har vi specialiseret os i boligstyling for blandt andet private boligejere, der ønsker at få hjælp til at sælge deres bolig, boligforeninger, ejendomsmæglere og andre former for erhverv. Vi styler også mange projektboliger til skarpe priser. Vi arbejder som boligstylist for kunder i landets største byer såsom København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Gør din bolig salgsklar med boligstyling

Har din bolig været til salg længe, eller ønsker du at få den solgt hurtigt, så kan vi hos Vosper boligstyling og interiør hjælpe dig med indretningen af din bolig. Mangler du inputs til, hvilke forbedringer der skal til for at gøre din bolig salgsklar, så hyr en boligstylist i dag.

Book vores boligstylist, før salg og få solgt din bolig hurtigere!

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Hvorfor få besøg af en boligstylist?

“Det kan godt være svært at få et overblik over, hvad der skal til for, at din bolig præsenteres bedst muligt, når den skal sælges.

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, særligt når det kommer til indretning. Det kan derfor godt betale sig at få besøg af en objektiv boligstylist, der kan fortælle dig præcis, hvor dine indsatsområder bør være.”

Se nogle af vores udførte cases her →

Sådan foregår det, når vi styler din bolig:

  1. ​​Vores boligstylist kommer ud til dig og tager et 360 graders kig på din bolig
  2. Ud fra gennemgangen af din bolig udarbejdes en liste med forbedringsforslag, som du enten selv udfører, eller som du booker hjælp til fra en af vores boligstylister
  3. ​Når du er kommet gennem listen, aftaler vi, hvornår det vil passe, at vi kommer forbi og styler boligen. Vi tager vores stylingsting med (hvad vi nu synes, at der skal til)
  4. ​Jason, som er Vosper boligstyling og interiør boligfotograf, fotograferer derefter boligen
  5. ​Han laver også plantegning og evt. mastebilleder
  6. Billederne og plantegning bliver sendt til dig via WeTransfer, så du har en samlet pakke at give videre til din ejendomsmægler (eller beholde selv, hvis du selv står for salget).

Står din bolig tom ved salg?

​En tom bolig kan være svær at sælge, når den står helt kold og følelsesforladt. Det sender de helt forkerte signaler og får ikke den hjemlige følelse frem hos køberen. Samtidig ser mange købere det som en sikker måde at få sænket den endelige pris på – ”for sælger må være desperat, når de har to huslejer”.

En boligstyling fremhæver derimod de bedste vinkler i boligen. Der kommer nok møbler ind i rummet til, at der ser varmt og hyggeligt ud, men ikke så mange, at det lukker rummet.

En boligstyling gør at køberen føler sig velkommen og et positivt indtryk øger chancerne for, at de giver et bud. Der skal være noget ved boligen, de husker, når de er videre på næste fremvisning. Det er dét Vosper boligstyling og interiør boligstyling leverer