Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Styling af fællesarealer i kontorlokaler

I denne case fik vi æren af, at style disse lyse fællesarealer for en developer. Udover at style rummene, stod vi også for at indkøbe møbler og udvælge de helt rigtige farver til væggene.

Lokalerne har store skrå vinduer fra gulv til loft, som giver masser af lys og luft til rummene. Rummene var i sig selv meget lyse og vi havde derfor fokus på, at invitere mere hygge og stemning ind i lokalerne. Dette løste vi blandt andet med en skøn grøn kalkmaling på enkelte vægge, som tilførte både struktur og dybde. Billeder i stort format skabte blikfang på de øvrige hvide vægge. Lokalerne var store og åbne og blev derfor inddelt i forskellige zoner, med forskellige aktiviteter for øje. I en del af rummet var der fokus på at skabe mulighed for afslapning, i den store bløde sofa, mens der i en anden del var mulighed for at være aktiv med bordtennis og bordfodbold.

Sidst, men ikke mindst, tilføjede vi som en naturlig forlængelse af køkkenet, et hyggeligt spisehjørne for medarbejderne. Med denne styling lykkedes det os, at skabe hyggelige og smukke kontorlokaler, med stor funktionalitet og plads til enhver aktivitet.​

Husk hos os har du også mulighed for at leje møbler til dine lokaler.