Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

Rå moderne bolig med varme vamsede undertoner

Her har vi fået til opgave at style en familiebolig til udlejning. Boligerne er bygget af DEAS og er beliggende i det mondæne Køge Kyst tæt ved vandet. Senere vil vi også skulle style seniorboligerne, når de står klar.

Vi har fokuseret på de blå farver, da vi er tæt på stranden, og den blå farve står fantastisk til de rå betonvægge. De rustikke og industrielle vægge har i køkkenet fået kontrast af de fløjsbløde velourstole. Spisebordet med træben er med til at skabe en varm og indbydende stemning. Derudover tilføjede vi en hyggelig og velkommende løber til det stilrene hvide køkken, da køkkenet ligger i forbindelse med entréen.

Stilen går igen ved sofaarrangementet med den vamsede veloursofa. Sofaen er sat sammen med et sofabord med marmorplade på sofabordet, som komplementerer de rå betonvægge. Derudover er fletkurven og den uldne plaid med til at skabe samhørighed med det industrielle look i boligen. Den røde tråd fortsætter ind i værelserne, hvor velour, bløde tekstiler i bohemestil og rå træ gør sig gældende. I børneværelset er der fokuseret på at der er plads til leg og fantasi. Med de moderne og rå rammer fik vi stylet familieboligen med varme vamsede detaljer, der er er med til at bløde det rå industrielle look op. Det er et nutidigt look, der tiltaler mange børnefamilier.